TANÁRAINK

A síoktatói tanfolyam sportági képzésének kiképző oktatói (egyben az ISE vezető síoktatói)

Béki_Piroska.jpg

Kiképző oktató

Magyarország egyik legtapasztaltabb kiképző oktatója, testnevelő tanár. 1999 óta segít a síoktatóknak a szakmai tudásuk fejlesztésében.
4 Interski Kongresszuson képviselte hazánkat, a látványos formációkban többnyire ő síel legelöl, órapontossággal adva a ritmust a csapatnak.
Kiválóan elemzi a mozgásokat, nagyon precíz a mozgások megtanításában, pontos kritikai meglátásai vannak a mozgásszerkezettel kapcsolatban. 

Ozsi.jpg

Kiképző oktató
Szakképzési vezető

A síoktatói tanfolyam szakmai vezetője, a Skiculture Kft. felnőttképzési vezetője.

Testnevelő tanár, sí szakedző, 1997 óta kiképző oktató, lényegében az összes forgalomban lévő síszakkönyv és videó elkészítésében kulcsszerepe volt.
8 éven át a TF síoktatói tanfolyamának szakmai vezetője volt, majd az IST - SKI C.U.L.T. síoktatói tanfolyamának a szakmai vezetője, a mai napig.
4 Interski Kongresszuson vett részt, demonstrátorként, edzőként és csapatigazgatóként, előadóként.

Pásztory Gábor.jpg

Kiképző síoktató

Testnevelő tanár, kiképző oktató, két Interski Kongresszuson volt a democsapat tagja, a Skiculture Kft. egyik tulajdonosa, síiskolát üzemeltet. Szívesen foglalkozik gyerekekkel (akár óvodásokkal is). Rendkívül sokat foglalkozik a mozgásszerkezet elemzésével és a módszertan elméleti és gyakorlati összefüggéseivel. Kiképző oktatói tevékenységében előszeretettel emeli ki az elméleti és gyakorlati területek összefüggéseit. A 2011-es Interski Kongresszuson a tematikával kapcsolatos workshopot tartott, illetve részt vett a workshopok kidolgozásban is.

Tettamanti_Gábor.jpg

Kiképző síoktató

Testnevelő tanár, kiképző oktató. Civilben az Amer Sports és az Atomic magyarországi képviselője. Három Interski Kongresszuson szerepelt a democsapatban, kétszer tartott workshopot, amelyek kidolgozásában is részt vett. Az ő gondolkodásában érhető tetten legmarkánsabban, hogy a síelés nem csak a fiatal korosztályok sportja. Nyugodt fellépéssel, hatékonysággal emeli ki a mozgásban fellelhető logikát, érthetővé téve a mozgások és a módszertan belső szervezőerőit. Kreatívan talál ki és értékel gyakorlatokat és módszertani elemeket és illeszti őket a meglévő rendszerekbe. Kitűnő, meggyőző előadó.

Grécs_Attila.jpg

Kiképző síoktató

Kiképző oktató, testnevelő tanár. A magyar síoktató válogatott tagja, négy Interski Kongresszuson képviselte hazánkat. Megbízható, nagy munkabírású síoktató, a democsapatban a legnehezebb feladatokat is gondolkodás nélkül vállalta. A síelés számos vállfaja közel áll hozzá, szereti a pályán kívüli síelést, szabad idejében skiercross (SX) versenyeken szerepel, igen eredményesen. Markáns, vagány síelési stílusa mellett türelmes oktató, minden tudásszinten kedvelik tanítványai. Nagy gyakorlatgyűjteménnyel dolgozik, rutinját kitűnően használja fel az oktatás során.